OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

De ce să-ți amenajezi eficient locuința cu Armeanca Ambient în această primăvară? 8 Idei utile pentru oricine

De ce să-ți amenajezi eficient locuința cu Armeanca Ambient în această primăvară? 8 Idei utile pentru oricine

Primăvara este, cu siguranță, una dintre cele mai bune perioade pentru a-ți amenaja locuința. Energia emanată prin schimbările de temperatură, prin exploziile de culori ale naturii, dar și nevoia noastră de a aduce schimbări în propria casă sunt doar câteva motive pentru a începe un proces de reinventare și reorganizare interioară.

Specialiștii Armeanca Ambient au creat o selecție a celor mai importante motive pentru care este util și avantajos să-ți reamenajezi spațiul de acasă:

  1. Lumina naturală generoasă. Poate nu te-ai gândit la asta, dar efectul pe care îl produce lumina naturală intensă asupra paletelor cromatice și elementelor din locuință poate schimba complet ambientul. De aceea, primăvara este momentul perfect pentru a-ți reevalua paleta de culori, adăugând tonuri vesele sau luminoase, dar și pentru a-i da casei tale un aspect proaspăt.
  2. Inspirație din natură. Dacă aveai în plan să optezi pentru modele noi de parchet, poți să aduci lemnul de stejar în casa ta prin cele mai noi modele de pardoseală hibridă disponibile pe armeancaambient.ro. Analizează cu atenție și categoriile de parchet triplustratificat, parchet vinil, sau pardoseala SPC despre care te poți informa cu ajutorul consultanților noștri în amenajări interioare.
  3. Culori vii. Știai că specialiștii în redecorare vorbesc tot mai mult despre beneficiile pe care le au accentele de culoare desprinse din sezonul în care ne aflăm? Poți face asta prin înlocuirea perdelelor și draperiilor cu unele noi, în nuanțe de verde aprins sau cu un verde primăvăratic, domol, ce permite trecerea razelor soarelui în mijlocul încăperii în care te afli.
  4. Protecția de razele soarelui. Primăvara este sezonul în care nu îți dorești să te protejezi de razele soarelui, ci, dimpotrivă, le inviți în locuință după ce o iarnă întreagă le-am dus, cu toții, dorul. Dar în lunile de primvărară poți pregăti casa pentru cea mai fierbinte perioadă din an, iar asta se poate face simplu, prin alegerea storurilor Acestea oferă un plus de intimitate și sunt cel mai simplu și accesibil artificiu de umbrire.
  5. Curățenia de primăvară. Este o activitate care nu aduce doar un plus de spațiu și de reorganizare la nivelul caselor, ci și un moment prielnic pentru replanificare, reașezare. Specialiștii în design interior, dar și terapeuții susțin că eliberarea spațiului în care petrecem cea mai mare parte a timpului ne ajută să vedem anumite detalii, particularități, ne ajută să fim mai eficienți și mai organizați, dar și să avem puterea de a ne prioritiza activități în viață.
  6. Grija pentru aspectul exterior al casei tale. Dacă aveai deja în plan să schimbi cu totul aspectul general al casei tale, primăvara este momentul ideal pentru a planifica alături de echipa de constructori această etapă. Poți opta pentru schimbarea tencuielii decorative exterioare sau pentru o altă nuanță de vopsea, de ce nu, cu un grad ridicat de protecție și de o mai bună calitate.
  7. Un aspect impecabil al gardului tău. Împrejmuirea curții este una dintre activitățile care nu necesită un buget alocat constant. Cu toate acestea, există elemente și materiale care pot aduce un plus atât din punct de vedere decorativ, cât și din perspectiva utilității. O astfel de categorie este dată de terminațiile de gard, ce pot servi ca elemente de protecție pentru capetele gardurilor, prevenind deteriorarea sau ruperea acestora și sunt utile atât pentru gardurile care împrejmuiesc întreaga curte, cât și pentru marcarea spațiului închis al unei grădini.
  8. Promoțiile la accesorii și elemente de amenajare interioară. Dacă ai alocat un buget de investiții în locul în care petreci cea mai mare parte a timpului, trebuie să știi că poți beneficia de reduceri de preț avantajoase pe armeancaambient.ro. Tot ce trebuie să faci este să urmărești constant website-ul nostru sau să mergi direct în showroom-ul din Târgu Jiu, dacă locuiești în zonă.

Ai nevoie de mai multe detalii, de o recomandare personalizată sau de un deviz de costuri? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN05

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN05

10 minute in urma din Bucuresti