OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

În luna martie, descoperă reducerile și noutățile aduse în magazinul Armeanca Ambient

În luna martie, descoperă reducerile și noutățile aduse în magazinul Armeanca Ambient

La începutul primăverii, dar și al sezonului dedicat construcțiilor și amenajărilor interioare, magazinul online și showroom-ul Armeanca Ambient a actualizat portofoliul cu peste 150 de produse noi. Cele mai multe dintre acestea fac parte din categoria profilelor decorative și includ chei de boltă din polistiren, cornișe decorative, solblanc din polistiren, ancadramente din polistiren, precum și o gamă important de modele de parchet și pardoseală hibridă. Pentru fiecare dintre acestea, există intervale de prețuri ce cuprind modele disponibile pentru orice tip de buget, menținându-se aceleași nivele de calitate pe care clienții Armeanca Ambient le apreciază. Cele mai noi produse intrate în portofoliu pot fi găsite în secțiunea de Noutăți.

Actualizarea constantă a gamelor de produse vândute de Armeanca Ambient reprezintă un efort constant al echipei de specialiști de a pune la dispoziția clienților un portofoliu divers, creat din elemente care respectă atât trendurile actuale, cât și cele mai înalte standarde de calitate.

De asemenea, secțiunea de Promoții disponibilă pe site-ul Armeanca Ambient (https://www.armeancaambient.ro/collections/promotii) aduce o gamă de reduceri importante la o varietate de produse precum: perdele și draperii, obiecte sanitare (baterii lavoare, coloane de duș, cabine de duș, căzi de duș, seturi de vas pentru WC), oglinzi rotunde, ovale sau dreptunghiulare pentru o baie cu un decor premium. Chiar și categoria de parchet stratificat din stejar conține o selecție de produse care beneficiază de reduceri în această perioadă.

Primăvara este un anotimp plin de promisiuni și un moment excelent pentru a investi timp și energie în casa ta. Lumina naturală, inspirația din natură și ocazia de a face schimbări ușoare în decor fac din această perioadă a anului momentul perfect pentru a aduce un suflu nou în locuința ta. Bucură-te de prospetimea primăverii și transformă-ți casa într-un sanctuar plin de vitalitate și bucurie.

Ai nevoie de mai multe detalii, de o recomandare personalizată sau de un deviz de costuri? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN06

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN06

10 minute in urma din Bucuresti