OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Asigură eficiența energetică prin 3 produse care îți vor spori calitatea vieții, dar și a locuinței tale

Asigură eficiența energetică prin 3 produse care îți vor spori calitatea vieții, dar și a locuinței tale

Eficiența energetică este o preocupare majoră pentru multe gospodării, iar utilizarea unor produse care sporesc această eficiență poate aduce beneficii semnificative atât pentru calitatea vieții, cât și pentru locuință.

Îți dorești să eficientizezi consumul de resurse, să scazi cheltuielile generate de întreținerea casei și chiar să îi aduci, în același timp, un aer proaspăt? Iată 3 tipuri de produse care te pot ajuta să cheltuiești mai puțini bani pe utilități și care vor aduce un efect de prospețime, nou și modern locuinței tale.

  1. Panourile de polistirea expandat cu strat mineral

Considerat un artificiu estetic extrem de apreciat, sistemul de placare a pereților exteriori sporește termoizolarea clădirilor, reducând semnificativ costurile de încălzire pe timpul sezonului rece (iarna) și menținând o temperatură favorabilă vara. Specialiștii în construcții le recomandă pentru că aduc avantaje considerabile, dar și pentru că panourile sunt ușoare, nu aduc greutate suplimentară masivă clădirii și se montează extrem de ușor.

  1. Profilele decorative de exterior

Brâurile de exterior, ancadramentele pentru ferestre sau cornișele de exterior au un rol estetic, dar și unul funcțional. Mai exact, în funcție de tipul lor, acestea protejează zonele pentru care au fost create (brăurile de exterior protejează împotriva infiltrării apei în structură, contribuie la izolarea termică, ancadramentele asigură o protecție suplimentară ferestrelor și ușilor împotriva intemperiilor).

De asemenea, profilele decorative pot fi proiectate să servească și ca elemente de etanșare, blocând fisurile sau deschiderile prin care poate pătrunde aerul rece sau cald din exterior în interior și viceversa. Prin instalarea acestor profile în jurul ferestrelor, ușilor sau altor deschideri, se poate reduce infiltrarea aerului nedorit, îmbunătățind confortul termic al clădirii și reducând necesarul de energie pentru încălzire și răcire.

  1. Fațadele de exterior

Deși cei mai mulți le apreciază strict din punct de vedere estetic, fațadele exterioare sunt elemente decorative care oferă un plus de izolare termică și acustică, ce contribuie la creșterea confortului termic și fonic în interiorul clădirii. De asemenea, fațadele exterioare asigură un strat de protecție împotriva intemperiilor, cum ar fi ploaia, zăpada, vântul sau căldura excesivă, evitând deteriorarea și degradarea în timp a clădirii.

O fatadă de exterior bine proiectată poate contribui la eficiența energetică a clădirii și la reducerea amprentei de carbon. Utilizarea materialelor durabile și sustenabile, precum și integrarea tehnologiilor de izolare termică și de generare a energiei regenerabile, poate reduce consumul de energie al clădirii și poate contribui la protejarea mediului înconjurător.

În concluzie, este esențial să identifici care sunt elementele decorative potrivite pentru locuința sau biroul tău, care te pot ajuta să îmbunătățești performanța energetică a spațiului și care pot aduce, în același timp, valoare estetică.

Ai nevoie de mai multe detalii, de o recomandare personalizată sau de un deviz de costuri? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPF03

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPF03

10 minute in urma din Bucuresti