OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Noi produse dedicate amenajării casei disponibile de acum în magazinele Armeanca Ambient

Noi produse dedicate amenajării casei disponibile de acum în magazinele Armeanca Ambient

Bucuria de a locui într-un spațiu amenajat în funcție de preferințele celor care îl locuiesc, respectarea celor mai noi tendințe sau îmbinarea stilurilor moderne și retro pentru un plus de inovație înseamnă a urmări constant dinamica pieței produselor de amenajare interioară.

Pentru ca tot acest proces să fie cât mai facil și prietenos, Armeanca Ambient selectează pentru clienții săi cele mai noi modele de produse, menținând criterii de calitate care au făcut ca showroom-ul fizic și magazinul online să se afle în topul preferințelor iubitorilor de locuințe și birouri unice.

Încă din primele zile ale anului 2024, www.armeancaambient.ro a actualizat portofoliul cu noi categorii de produse ideale pentru a aduce un strop de prospețime și de confort în fiecare spațiu.

  1. Pardoseala SPC

Pardoseala SPC (Stone Plastic Compozite) este un nou tip de pardoseală durabilă, folosită în proiectele de amenajare interioară. Pardoseala SPC este compusă dintr-un nucleu rigid din PVC, cu adaos de pulbere minerală (piatră), ce conferă pardoselii o stabilitate și o durabilitate remarcabile. Mai mult decât atât, acesta este acoperit cu un strat de protecție transparentă, ceea ce face ca produsul să fie unul rezistent la uzură, zgârieturi și pete. Astfel, pardoseala SPC este una recunoscută pentru durabilitatea sa în cazul în care se aplică în spații cu trafic intens, expus uzurii (holuri, living, birouri).

Armeanca Ambient oferă acces la o gamă largă de produse de pardoseala SPC, variată prin modele și culori diferite, ce imită aspectul natural al lemnului.

  1. Gresie de baie

Băile sunt zone care se află în topul spațiilor ce beneficiază, de cele mai multe ori, de renovări sau de ajustări constante. Schimbarea gresiei, faianței sau obiectelor sanitare nu mai este un proces pornit dintr-un proiect amplu de renovare, ci poate fi strict o alegere bazată pe dorința de modernizare sau de creștere a nivelului de confort.

În oricare dintre aceste cazuri, gresia este un element care  asigură atât estetica băii, dar care trebuie să îndeplinească și un set de criterii ce mențin confortul tuturor celor care o utilizează. Află aici care sunt cele mai noi modele de gresie de baie disponibile în magazinele Armeanca Ambient.

  1. Lavoare de baie

O baie minimalistă sau, dimpotrivă, una impunătoare prin elementele alese poate deveni spațiul care asigură nu doar intimitate, dar și confort maxim. Pentru a bucura orice tip de preferință sau concept de amenajare, Armeanca Ambient extinde încă de la începutul anului 2024 colecția de produse destinate igienei cu noi modele de lavoare potrivite atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru utilarea băilor dedicate birourilor sau spațiilor comerciale.  

  1. Fețe de masă

Considerate un accesoriu care poate aduce un plus de eleganță și rafinament meselor în familie, fețele de masă pot fi, de cele mai multe ori, acel element care schimbă total aspectul întregii încăperi. Fie că este vorba despre amenajarea unei mese din living, dintr-o bucătărie open space sau din una tradițională, fețele de masă disponibile pe  www.armeancaambient.ro pot fi achiziționate atât pe mărimi standard, cât și în format personalizat, putând fi realizate la comandă, în funcție de preferințe și nevoi.


Vrei să afli mai multe despre opțiunile disponibile pentru amenajarea casei? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN04

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN04

10 minute in urma din Bucuresti