OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

5 artificii de amenajări interioare pe care le poți face la început de an pentru a te bucura de un aer nou în casa ta

5 artificii de amenajări interioare pe care le poți face la început de an pentru a te bucura de un aer nou în casa ta

Industria renovării și amenajărilor interioare a crescut masiv în ultimii ani, în special după instalarea pandemiei, când nevoia de a aduce schimbări la nivelul spațiului personal era una extrem de mare. Potrivit institutului de cercetare dedicat amenajării interioare din cadrul Universității Harvard (JCHS), piața de profil a crescut cu 23.8% în 2020 și 2021. Conform acelorași date, așteptările se mențin optimiste și pentru anul 2024, întrucât satisfacția și starea de bine pe care le generează reorganizarea și schimbările efectuate în casă sunt prezente în rândul proprietarilor, indiferent de vârstă.

Mai mult decât atât, creșterea accesului la noi materiale, modele și tehnologii de produse care pot aduce un plus de confort și de prospețime caselor reprezintă un beneficiu suplimentar în luarea deciziilor de a investi în procese de reamenajare.

La început de an, specialiștii Armeanca Ambient au selectat 5 idei de amenajări interioare care pot fi făcute rapid, fără investiții masive și fără stresul specific reorganizării locuințelor.

  1. Profilele decorative de interior. Brâurile, cornișele, plintele, rozetele sunt doar câteva elemente care pot schimba radical aspectul unei camere. Acestea sunt elemente decorative de interior, cu rol estetic și uneori funcțional, ce încadrează sau pun în evidență zone diverse din încăperi, oferind unicitate și personalitate spațiului.

  2. Igienizarea prin vopsirea pereților cu lavabilă. Cu siguranță, acesta este cel mai des întâlnit artificiu de împrospătare a aerului din case, birouri sau spații comerciale care ar trebui să fie mereu pe lista obiectivelor de început de an, măcar la un interval de 3-5 ani (în funcție de gradul de uzură). În magazinele Armeanca Ambient, găsiți o gamă largă de vopsele de tip superlavabilă sau antimucegai.

  3. Înlocuirea perdelelor și draperiilor. Vaporoase, diafane, albe sau în culori neutre, perdelele sunt accesorii care pot schimba complet o încăpere, aducând un plus de prospețime întregii case. De asemenea, pe lângă beneficiile deja cunoscute (împiedicarea pătrunderii razelor de soare și menținerea unei temperaturi optime), draperiile pot oferi un plus de eleganță și rafinament.

  4. Înlocuirea obiectelor sanitare care nu mai sunt funcționale sau care indică un grad avansat de uzură. Acesta poate fi considerat atât un artificiu estetic, cât mai ales unul de ordin igienic și care aduce, cu siguranță, un plus de confort în cazul băilor folosite intens.

  5. Alegerea unui mobilier de baie nou. În băi, numeroși factori cum ar fi umezeala, pot afecta semnificativ aspectul mobilierului de baie și îl pot transforma adesea într-unul total nefuncțional. Fie că alegi o oglindă nouă, un dulap mai încăpător sau unul suspendat, bine organizat și modern, un lavoar care să permită așezarea ordonată a obiectelor personale, poți aduce un plus de prospețime băii de acasă sau de la birou de care să se bucure și cei din jur.

Ai un spațiu în care vrei să faci schimbări în anul 2024, dar încă nu știi ce se potrivește cel mai bine? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Termosistem decorativ Sidding Panel 2 500x40x2000

Cineva a apreciat si a cumparat

Termosistem decorativ Sidding Panel 2 500x40x2000

10 minute in urma din Bucuresti