OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

5 sfaturi pentru a economisi timp și bani în amenajarea casei tale

5 sfaturi pentru a economisi timp și bani în amenajarea casei tale

 

Deși este un proces creativ, care implică punerea în scenă a preferințelor decorative și îndeplinirea nevoilor specifice, amenajarea casei necesită alocarea unui set de resurse pentru ca efectul final să fie cel mult așteptat. În mod evident, cele mai importante resurse investite sunt cele financiare, dar și timpul dedicat discuțiilor cu specialiști în domeniu, urmărirea tendințelor, alegerea materialelor și comandarea lor conform graficului și termenelor de finalizare a lucrării.

Folosind experiența acumulată în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare pentru toate tipurile de locuințe și spații de birouri, specialiștii Armeanca Ambient au făcut o selecție a celor mai importante 5 sfaturi utile în economisirea resurselor în contextul redecorării casei.

  1. Asigură-te că știi clar ce îți dorești

Poate părea redundant, dar peste 70% dintre situațiile în care amenajările interioare provoacă situații de stres sunt cauzate de faptul că nu există claritate în definirea nevoii de bază. Așadar, înainte de a privi către trendurile moderne, este importantă utilitatea, iar pentru a fi facilă identificarea acesteia, iată câteva întrebări la care poți căuta răspuns înainte de a merge în showroom-urile de specialitate:

  • Care este motivul principal pentru care încep (re)amenajarea: necesitate, pur estetic?
  • Există o aliniere între toți membrii familiei în raport cu obiectivul final al amenajării interioare?
  • Există un buget maxim?
  • Avem un calendar al lucrării sau un termen limită maxim al finalizării acesteia?
  • Cine se va ocupa de alegerea și achiziția elementelor interioare (un reprezentant al familiei, un designer de interior, un arhitect)?

În concluzie, pentru ca procesul de amenajare interioară să fie unul facil, eficient din perspectiva resurselor de timp alocate, dar și lipsit de stres, este esențial să existe clar definit motivul amenajării, un buget maxim și un termen limită, dar și o persoană responsabilă atât în menținerea comunicării interne (cu alți membri ai familiei, parteneri sau colegi dacă vorbim despre amenajarea unui spațiu comercial sau a unui birou), precum și pentru ca acesta să fie singura voce care va da direcțiile de selecție și de achiziție, pentru evitarea situațiilor redundante.

  1. Alege un furnizor care să pună accent pe calitate

În alegerea finisajelor și a obiectelor decorative cu toții ne dorim durabilitate înainte de estetică pentru că menținerea în timp a elementelor decorative sau a obiectelor de mobilier înseamnă investiții inteligente. De aceea, este esențial să alegi un furnizor care să aibă un portofoliu de produse de calitate și furnizori și parteneri recunoscuți în piață și specializați, precum și garanția aferentă.

  1. Urmărește constant promoții și discount-uri

Fie că ai nevoie de înlocuirea gresiei, faianței sau parchetului sau că îți dorești să adaugi un plus de eleganță casei tale prin alegerea unor profile decorative potrivite, pe site-ul www.armeancaambient.ro găsești în fiecare zi promoții și prețuri reduse pentru diverse categorii de produse, ceea ce te poate ajuta să economisești bugete semnificative indiferent de perioada în care alegi să te bucuri de reamenajare sau redecorare.

  1. Fii atent la costurile neprevăzute

Orice proiect de amenajare necesită un buget extra, care poate varia în funcție de gama de produse alese, dar mai ales în funcție de gradul de informare al beneficiarului. Mai exact, asta înseamnă că elementele care aparent nu sunt costisitoare și nu au un impact semnificativ asupra bugetului total de investiții pot, de fapt, să influențeze costurile și să aducă un plus de tensiuni și de stres în tot procesul creativ. În această categorie pot intra accesoriile de tip plinte, adezivi, izolațiile (necesare la montarea parchetului), măștile (laterale sau frontale) pentru ascunderea spațiilor inestetice de la căzi, sifoanele pentru lavoare sau accesoriile pentru montarea corectă a perdelelor sau draperiilor.

Pentru a te asigura că vei omite cât mai puține accesorii sau elemente necesare, poți aloca un buget extra de 15-25% (în funcție de tipul proiectului) și, de asemenea, poți solicita consiliere în alegerea necesarului de materiale de la specialiștii Armeanca Ambient.

  1. Discută cu un consultant specializat

Dacă nu ai un arhitect sau un designer de interior care să te îndrume în alegerea elementelor ideale conform nevoii tale, poți apela cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN07

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN07

10 minute in urma din Bucuresti