OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Armeanca Ambient: 10 trenduri în amenajări interioare de care să te bucuri în 2024

Armeanca Ambient: 10 trenduri în amenajări interioare de care să te bucuri în 2024

Specialiștii în decorarea spațiilor interioare vorbesc tot mai mult despre naturalețe și relaxare în propria casă, iar trendul va continua și în 2024, când alăturarea dintre confort, relaxare și utilitate vor da naștere celor mai creative, dar totodată funcționale spații de locuit.

Păstrând aceeași direcție și folosind experiența în domeniul amenajărilor interioare, consultanții Armeanca Ambient au creat o selecție a celor mai importante 10 tendințe ce pot fi realizate cu produsele disponibile pe site-ul www.armeancaambient.ro.

  1. Minimalismul funcțional

Minimalismul rămâne în tendință și în 2024, dar cu o abordare mai funcțională. Spațiile clare, liniile simple și culorile neutre vor fi combinate cu mobilier multifuncțional și spații de depozitare inteligent proiectate. Ideea este de a păstra un aspect curat și organizat, fără a compromite utilitatea.

  1. Elemente de decor cu personalitate

Fiecare locuință este unică în felul ei, dar personalitatea unei case poate fi accentuată prin elemente naturale (bârne din poliuretan ce imită aspectul lemnului) sau prin profile decorative de interior diverse, care pot aduce un aer modern, nonconformist sau chiar retro.

  1. Prospețimea naturii

Un colț de relaxare, un întreg living care să păstreze mirosul de lemn natural, redecorarea băii sau folosirea vopselelor din game cromatice specifice pădurii sau apei, fiecare dintre aceste artificii poate aduce natura în interiorul locuinței, fără eforturi prea mari. De asemenea, în 2024, culorile vii și vibrante câștigă teren în amenajările interioare. De la nuanțe puternice de albastru electric la roz intens și verde smarald, paleta de culori se îndreaptă către tonalități energizante. Aceste culori adaugă personalitate spațiului și creează atmosfera plină de viață.

  1. Amenajarea sustenabilă

Sustenabilitatea devine un element central în amenajările interioare. Materialele durabile, reciclabile și designul eco-friendly sunt integrate pentru a contribui la un mediu înconjurător sănătos. Această tendință subliniază importanța responsabilității sociale și ecologice în designul contemporan.

  1. Evoluția spațiilor deschise

Conceptul de spațiu deschis înlocuiește treptat planurile tradiționale, încurajând comunicarea liberă între diferitele zone ale casei. În 2024, vom vedea o creștere a adopției acestui trend în casele moderne, unde bucătăria, sufrageria și zona de luat masa se contopesc armonios, oferind un spațiu integrat și aerisit. Pentru ca acest efect să fie unul complet, portofoliul de produse Armeanca Ambient aduce o selecție amplă de modele de parchet și gresie care pot face ca tranziția dintre cele două spații cu rol diferit să fie una naturală, simplă și elegantă.

  1. Zonele multifuncționale

Având în vedere schimbările din stilul de viață și lucrul de la domiciliu, spațiile multifuncționale sunt tot mai căutate. Birouri integrate în living, zone de relaxare în dormitor și alte configurații creative permit adaptabilitate în utilizarea diferitelor spații.

  1. Arta – parte din decorul accesibil

Tendințele actuale indică un apetit crescut pentru imitarea zonelor de tip galerie, cu rol expozițional. Acestea pot adăposti lucrări de artă sau obiecte cu valoare sentimentală, dar pot fi valorificate prin jocuri de lumini sau prin elemente decorative de interior, cum ar fi colțarele sau brâurile decorative din poliuretan.

  1. Trendurile Art Deco

Stilul Art Deco, cu liniile sale elegante, motive geometrice și combinații îndrăznețe de culori și texturi, revine în forță în amenajările interioare. Elementele de design Art Deco adaugă un aer sofisticat și glamuros în spațiul locuinței.

  1. Relaxarea de acasă

Stresul și provocările din cotidian au crescut apetitul pentru a crea spații de relaxare accesibile în orice moment al zilei, în confortul propriei case. Fie că este vorba despre un spațiu de citit din living, de o bucătărie multifuncțională sau de conceptul de baie-spa, tendințele indică nevoia de a crea astfel de zone ce pot fi puse în valoare prin alegerea inteligentă a elementelor decorative sau a obiectelor de mobilier.

  • Alegerea produselor de calitate

Grija pentru natură înseamnă inclusiv descurajarea consumerismului. Așadar, alegerea produselor de calitate, care respectă norme de producție, siguranță în timpul folosirii și care sunt realizate din materiale prietenoase cu mediul înconjurător, toate acestea definesc respectul pentru natură, dar și capacitatea de a transforma un proiect de amenajare într-o investiție pe termen lung.

Ai în plan amenajarea spațiului interior în 2024? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPF05

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPF05

10 minute in urma din Bucuresti