OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Topul celor mai populare produse iubite de clienții Armeanca Ambient

Topul celor mai populare produse iubite de clienții Armeanca Ambient

Locul în care petrecem cel mai mult timp este și cel care trebuie să beneficieze de toată atenția la detalii. Fie că este vorba despre investiții în amenajări interioare pentru locuințe, pentru zone de lucru (birouri, spații comerciale etc.), este esențială crearea unui mediu confortabil, bazat pe alegeri inspirate și pe produse de calitate.

Clienții Armeanca Ambient au parte de o experiență complex de cumpărare, atât în magazinul fizic, cât și prin plasarea comenzilor online, beneficiind de consiliere în alegerea materialelor și accesoriilor potrivite, cât și prin politici de customer support în preluarea fiecărei solicitări în parte.

În cazul magazinului online www.armeancaambient.ro, secțiunea celor mai accesate produse (categoria Bestseller) cuprinde o selecție complexă de obiecte sanitare (paravane de duș, lavoare și accesorii dedicate – baterii, coloane de duș), dar și vopsele decorative, perdele, cele mai noi modele de parchet stratificat sau laminat, precum și profile decorative (solblanc, cornișe, plinte).

De ce sunt atât de iubite aceste categorii de produse?

  • Pentru calitate, durabilitate

În magazinele Armeanca Ambient, calitatea produselor este principala caracteristică ce stă la baza construirii portofoliului. Lucrăm cu principalii furnizori din Europa, despre care știm că pun un accent deosebit pe raportul optim dintre calitate și preț, pentru a putea oferi oricărui tip de client posibilitatea de a-și contura un ambient plăcut.

  • Pentru campaniile de reduceri și pentru ofertele de neratat

Constant, Armeanca Ambient promovează și susține alegerile inspirate ale clienților săi prin campanii de discount-uri la cele mai apreciate produse de amenajări interioare și exterioare. Secțiunea de reduceri este actualizată continuu și poate fi accesată aici: https://www.armeancaambient.ro/collections/promotii.

  • Pentru serviciile de Customer Care

Fiecare dintre clienții Armeanca Ambient poate beneficia de acces la servicii de consiliere personalizată cu specialiști în domeniu, dar și pe obținerea devizelor de costuri. Mai mult decât atât, consilierii noștri în vânzări oferă informații complete despre disponibilitatea stocurilor sau termenelor de livrare, astfel încât comenzile să poată fi aliniate altor etape din procesul de amenajare.

Ai nevoie de mai multe detalii, de o recomandare personalizată sau de un deviz de costuri? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Plinta Duropolimer PT130 2000x80x15

Cineva a apreciat si a cumparat

Plinta Duropolimer PT130 2000x80x15

10 minute in urma din Bucuresti