OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Nou: zece modele de pardoseală nou intrate în portofoliul Armeanca Ambient

Nou: zece modele de pardoseală nou intrate în portofoliul Armeanca Ambient

Armeanca Ambient întâmpină sezonul deschiderii amenajărilor interioare cu noi produse în colecția de Noutăți de pe site, dar și în showroom-ul din Târgu Jiu (str. Ana Ipătescu, nr. 4a).

O categorie tot mai bine reprezentată este cea a modelor de pardoseală, atât de prietenoase cu spații rezidențiale (apartamente, case), dar și cu spații de birouri sau chiar spații comerciale care își doresc să îmbrace un aer premium și sofisticat.

Pardoseala SPC (Stone Polymer Composite) face parte din categoria pardoselilor polimerice și îmbină proprietățile parchetului de lemn cu cele ale gresiei. Una dintre cele mai apreciate proprietăți ale pardoselei SPC este aceea că este 100% impermeabilă, fapt ce extinde utilizarea ei în spații precum băi, holuri, bucătării, mai exact în orice încăpere din casă sau chiar pe treptele scărilor. 

Un alt beneficiu al pardoselii SPC este aceala că poate fi opțiunea ideală pentru locuințele în care există animale de companie, întrucât materialul este unul extrem de rezistent la zgârieturi și poate fi ușor curățat și întreținut. În timp, pardoseala SPC se comportă extrem de bine, fiind un produs longeviv.

Aspectul general pe care îl conferă pardoseala SPC poate fi unul natural (prin nuanțe apropiate de cele ale lemnului) sau modern (prin nuanțe de alb), dar având în vedere faptul că materialul este unul extrem de facil de întreținut permite integrarea pardoselii SPC chiar și în spațiile cu trafic intens (cum ar fi zonele comerciale sau zonele din industria Horeca: restaurante, cafenele, hoteluri/cabane/pensiuni).

Pardoseala SPC respectă direcțiile și caracteristicile unui design interior atemporal, ce pune în valoare culori și texturi naturale, ceea ce o face extrem de populară în rândul specialiștilor din întreaga lume.

Din punctul de vedere al investiției financiare, pardoseala SPC reprezintă o opțiune eficientă inclusiv din perspectiva costurilor, având costuri de achiziție și instalare/montaj mai mici decât în cazul pardoselii de lemn.

Ai nevoie de mai multe detalii, de o recomandare personalizată sau de un deviz de costuri? Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LSN07

Cineva a apreciat si a cumparat

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LSN07

10 minute in urma din Bucuresti