OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

De ce este Armeanca Ambient locul în care alegi stilul casei tale?

De ce este Armeanca Ambient locul în care alegi stilul casei tale?

Un interviu cu Izabela Iovița, General Manager

 

De unde a pornit ideea Armeanca Ambient?

Experiența de peste 28 de ani în construcții ne-a adus tot mai aproape de oameni și de percepțiile, nevoile și temerile lor atunci când încep un proiect. Amenajările interioare reprezintă un capitol extrem de important din toată călătoria spre o casă, un apartament, un birou așa cum l-ai visat, iar ceea ce ne-am dorit noi a fost să creăm un one stop shop cu o selecție de produse din cele mai importante categorii, aduse de la cei mai apreciați producători. La toate acestea, am adăugat experiența în consiliere personalizată și o bună cunoaștere a pieței de profil, astfel încât, la final, să le putem oferi clienților garanția calității și siguranța faptului că lucrează cu profesioniști.

Ce aduce nou magazinul online Armeanca Ambient în materie de produse de amenajare interioară?

Conceptul de la care am plecat în crearea brandului Armeanca Ambient este acela de a aduce într-un singur loc producători care mizează pe calitate, dar și pe aspect, astfel încât, atunci când clienții noștri intră în magazinul fizic sau îl accesează pe cel online să știe că în orice categorie găsesc o selecție a celor mai bune articole.

De asemenea, investim constant în educarea publicului de clienți care iubește calitatea, stilul și inovația prin articole specializate despre cele mai noi tehnologii și tipuri de produse existente pe piață. Mai multe detalii pot fi citite pe blogul Armeanca Ambient.

Mai mult decât atât, ceea ce este esențial pentru Armeanca Ambient este actualizarea în permanență a gamelor de produse din absolut fiecare categorie disponibilă atât pe website, la secțiunea NOUTĂȚI, cât și în showroom.

Ce tipuri de produse vinde Armeanca Ambient?

În magazinele Armeanca Ambient, ne bucurăm să avem o selecție amplă de peste 2000 produse disponibile precum: profile decorative (de interior și exterior), gresie, faianță și mozaic, parchet (laminat, triplustratificat, vinil, pardoseli hibride, SPC), obiecte pentru amenajarea băii, vopsele (lavabilă, decorativă sau de exterior), dar și o varietate de modele de perdele și draperii. Toate acestea vin însoțite de accesorii utile pentru un montaj facil, dar care să asigure și rezistență în timp.

Care sunt cele mai apreciate categorii de produse?

Ne uităm constant la categoriile care reprezintă cele mai achiziționate și apreciate categorii de produse, dar acestea variază în funcție de o serie de criterii, cum ar fi sezonalitatea. Mai exact, în această perioadă (primăvară – vară), lucrările de construcții sunt în plină desfășurare, ceea ce înseamnă că există interes crescut pentru tot ce înseamnă reparații, înlocuiri, exterioare. Proiectele de reamenajare care pot fi demarate și în sezonul rece (înlocuirea parchetului, a obiectelor sanitare, adăugarea profilelor decorative de interior sau achiziționarea unor seturi noi de perdele sau drapterii) constituie categorii de produse de care clienții noștri sunt interesați în fiecare lună a anului.

De asemenea, ne bucurăm să susținem interesul pentru investiții în amenajări interioare prin campaniile promoționale și reducerile de preț pe care clienții noștri le pot urmări constant și care sunt actualizate în fiecare săptămână.

Ce pot găsi clienții în showroom-ul din Târgu Jiu?

Showroom-ul Armeanca Ambient din Târgu Jiu este deschis clienților noștri care vor să vadă selecția de produse, dar care au nevoie și de servicii de consiliere personalizată. Mai exact, oferim consultanță în alegerea produselor și materialelor potrivite pentru fiecare proiect de amenajare sau redecorare în funcție de nevoile, problemele sau bugetele clienților noștri. Acest lucru include prezentarea diverselor categorii de produse, indicarea avantajelor care țin de optimizare, rezistență sau eficiență, estimarea cantităților, oferirea informațiilor cu privire la selecția de produse complementare (accesorii, adezivi). De asemenea, ne ocupăm de tot procesul de verificare a stocurilor și de inițiere a comenzilor, ceea ce ajută extrem de mult clienții în eficientizarea timpului și reducerea stresului atât de des întâlnit atunci când vorbim despre lucrări de construcții sau de amenajări interioare. 

Cum se face livrarea produselor și care sunt termenele de livrare?

În funcție de cantitățile și de produsele asociate fiecărei comenzi, expedierea se poate face diferit, iar în acest sens se poate consulta pagina dedicată politicii de expediere sau pot fi solicitate aceste informații de la colegii noștri din showroom sau din departamentul de call-center.

Apelează cu încredere la consultanții Armeanca Ambient, disponibili atât în showroom-ul din Târgu Jiu (situat pe Str. Ana Ipătescu, nr 4a), cât și online, fie prin contact rapid la adresa de e-mail contact@armeancaambient.ro, fie prin planificarea unei discuții la numărul de telefon 0758 231 177.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LS35

Cineva a apreciat si a cumparat

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LS35

10 minute in urma din Bucuresti