OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

Sub conceptul Excelență în Construcții Industriale, Armeanca Prest Com anunță relansarea platformei online

Sub conceptul Excelență în Construcții Industriale, Armeanca Prest Com anunță relansarea platformei online

Cu o experiență de peste 28 de ani în domeniul construcțiilor industriale, compania Armeanca Prest Com anunță relansarea platformei online, www.armeanca.ro, website-ul fiind de acum disponibil și în limba engleză, pentru clienții și partenerii din afara granițelor. Noua platformă cuprinde informații complete despre întreaga suită de servicii oferite de Armeanca în domeniul construcțiilor industriale prin producția de betoane, a filerelor de calcar, prin stația de sortare, dar și prin platforma de comercializare a produselor de ambient interior. De asemenea, în fiecare secțiune a website-ului, există date despre portofoliul de lucrări executate, amploarea acestora, dar și despre capacitatea companiei de alocare a resurselor necesare pentru a finaliza la timp proiecte complexe.

Armeanca Prest Com este o companie-etalon nu doar la nivel local, unde ne bucurăm de recunoașterea a mii de clienți mulțumiți, ci și în contextul parteneriatelor internaționale. Pornind de la acest obiectiv, ne-am dorit să extindem platforma online, care este disponibilă acum și în limba engleză, și chiar să lucrăm intens la prezentări dedicate, care să pună în valoare experiența unei echipe de peste 70 de specialiști în construcții, gestionarea stațiilor de sortare și de betoane, în manevrarea flotei de utilaje, dar și în consultanță în construcții sau în proiecte de amenajare interioară. Izabela Iovița, Chief Financial Officer Armeanca Prest Com.

Organizarea portofoliului de proiecte

În domeniul construcțiilor industriale, portofoliul de lucrări este esențial în contextul validării experienței unui furnizor. De aceea, noua platformă www.armeanca.ro aduce în prim plan șase categorii importante de proiecte care au adus compania în vizorul clienților săi: construcții de drumuri, lucrări hidrotehnice, construcții de poduri, construcția zidurilor de sprijinire, execuția depozitelor de cărbune de mare capacitate, refacerea podurilor și podețelor.

Website responsive, adaptat cerințelor moderne  

Noul website www.armeanca.ro integrează elementele de brand deja cunoscute, alăturând informații complete și un design modern, întregul concept fiind gândit din perspectiva plus valorii aduse fiecărui tip de client și partener în parte. De asemenea, website-ul este responsive, fiind disponibil de pe orice tip de device (PC, tabletă, smartphone) sau browser și oferă o experiență simplificată și prietenoasă utilizatorilor din România sau din orice altă țară.

Expunere și promovare internațională

În luna martie a acestui an, echipa de management Armeanca Prest Com a fost prezentă la Monaco, unde în cadrul evenimentului Monaco International Investment Forum au fost stabilite noi conexiuni și oportunități de colaborare. Armeanca a fost singura companie românească ce a beneficiat de un stand de prezentare în zona de expoziție a evenimentului, acolo unde participanții au avut timp să se conecteze cu alți 17 expozanți din întreaga lume.

Execuția și implementarea platformei web

Platforma web www.armeanca.ro a fost gândită, creată și implementată de Infinity47, agenție dedicată serviciilor de software development și digital marketing cu peste 15 ani experiență în dezvoltarea aplicațiilor software și mobile pentru clienți precum: Carrefour, Danessa Myricks Beauty Europe, Apolodor, Authentrip, Credify, TEDex Târgu Jiu, Expert Service, Hello Shopping Park, Focșani Mall, Book Lover Society, Urgent Freight, Executor IT, Domina Imobiliare, Rețeaua Medicală Wellborn, Rețeaua de farmacii Tinos, Trivoli, Rețeaua de Farmacii DAV.
Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN01

Cineva a apreciat si a cumparat

Panou Polistiren Fuga Expandat cu strat mineral LPFN01

10 minute in urma din Bucuresti