Vas wc suspendat Gala Smart

Vas wc suspendat Gala Smart

  • Producător:: GALA
  • Cod produs: GAL2517201
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.189,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Produs: Vas wc suspendat Gala Emma Rounded

Specificatii tehnice :

Vas wc suspendat Gala Emma Rounded:

Dimensiune 55 x 35 cm

Montare: suspendat

Design: Oval

Material: ceramica

Culoare: alb

Suspendat

Garantie: 5 ani

Rezervorul incastrat si capacul pot fi achizitonate separat

Seria Gala Smart adopta o structura moderna, iar liniile sunt inspirate din designul clasic elegant al baii. Este realizat din forme geometrice suprapuse cu efecte vizuale deosebite Liniile dreptunghiulare si marginile rotunjite ofera un design ergonomic si o utilizare placuta. Toate seriile de modele de toaletă și lavoar au o bază mai îngustă și un blat mărit pentru a crea mai mult spațiu pe podea lângă toaletă sau chiuvetă. Seria de obiecte sanitare Gala Smart oferă un sentiment de modernitate și prospețime prin design-uri inovatoare și soluții alternative și poate fi folosită pentru amenajarea oricărui tip de baie, indiferent de dimensiunea disponibilă.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun