Lavoar pe blat Gala Mid 60x45

Lavoar pe blat Gala Mid 60x45

  • Producător:: GALA
  • Cod produs: GAL4003501
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 665,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Produs: Lavoar pe blat Gala Mid 60x45

Specificatii tehnice :

Lavoar pe blat Gala Mid 60x45:

Dimensiuni: 60 x 45 mm

Montare: pe blat/mobilier

Design: Patrat

Finisaj: Lucios

Material: portelan

Garantie: 25 ani

Caracteristici speciale: Cu orificiu baterie   Cu orificiu preaplin

Include kit de fixare

Colectie: Mid

Culoare: Alb

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separat

Obiectele sanitare de gamă medie este recomandarea producătorului Gala de a oferi un design elegant și unic pentru baie. Aceste elemente sunt combinația dintre elipsă și cerc și linie dreaptă, care sunt atât ordonate, cât și calde. Aceasta este o serie de avangardă recomandată de două inovații: marginea subțire a chiuvetei și tehnologia clean edge a toaletei. Băile moderne nu mai au nevoie doar de linii și concepte de design, ci creează și tehnologie confortabilă și ușor de utilizat. Prin construcția lavoarului Gala Mid, marginile foarte subțiri prezintă detalii precise de turnare. Oferă un aspect deosebit, ergonomic, modern. Tehnologia Clean Rim a toaletei cu flux Gala Mid înseamnă că igiena și curățarea ușoară a toaletei sunt îmbunătățite prin distribuirea uniformă a jetului de apă pe toată circumferința toaletei. Deoarece jetul de apă ajunge la margine fără stropire, acest lucru asigură o mai bună curățare a recipientului.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun