Lavoar incastrat Gala Nila 56.5x47 cm

Lavoar incastrat Gala Nila 56.5x47 cm

  • Producător:: GALA
  • Cod produs: GAL1706001
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 289,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Produs: Lavoar incastrat Gala Nila 56.5x47 cm

Specificatii tehnice :

Lavoar incastrat Gala Nila 56.5x47 cm:

Dimensiuni : 56.5x47 cm

Montare: Incastrat

Material : Portelan Sanitar

Culoare : Alb

Design: Oval

Finisaj: Lucios

Garantie: 25 ani

Caracteristici speciale: Cu orificiu baterie   Fara orificiu preaplin

Colectie: Nila

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separate

Lavoarul Gala Nila este dragostea ta la prima vedere. Are un aspect elegant si este construita pentru o baie avand ca elemente definitorii designul, spatiul si eficienta. Liniile simple, clare aduc un aspect aerisit și ergonomic întregii colecții. Aceste forme stimulează fluiditatea și creează un aspect ergonomic pentru întreaga baie.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun