Lavoar pe blat Gala Soft fara orificiu baterie 57.5x45 cm

Lavoar pe blat Gala Soft fara orificiu baterie 57.5x45 cm

  • Producător:: GALA
  • Cod produs: GAL1305001
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 877,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Produs: Lavoar pe blat Gala Soft fara orificiu baterie 57.5x45 cm

Specificatii tehnice :

Lavoar pe blat Gala Soft fara orificiu baterie 57.5x45 cm:

Dimensiuni : 57.5x45 cm

Montare: Pe blat

Material : Portelan Sanitar

Culoare : Alb

Design: Oval

Finisaj: Lucios

Garantie: 25 ani

Caracteristici speciale: Fara orificiu baterie   Fara orificiu preaplin

Colectie: Soft

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separate

Lavoarul Gala Soft este special conceput pentru cei care caută armonie în formă. Lavoarele Gala Luna sunt recomandate pentru decorarea băilor în stil modern, cu linii elegante și diverse forme geometrice disponibile. Combină ergonomia necesară urgent în spațiile moderne de locuit cu designul neted și este potrivită pentru orice tip de baie. Design atemporal si forma ergonomica, cu ajutorul chiuvetei Gala Soft, contureaza un mediu placut, spatiu eficient, si foarte placut de utilizat. Lavoarul este conceput pentru cei care doresc un spatiu relaxant la finalul unei zile lungi, cu un design cald.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun