Lavoar pe blat Ideal Standard Dea 50x32 cm

Lavoar pe blat Ideal Standard Dea 50x32 cm

  • Producător:: IDEAL STANDARD
  • Cod produs: IDST044301
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.664,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Lavoar pe blat Ideal Standard Dea 50x32 cm

Specificatii tehnice :

Lavoar pe blat Ideal Standard Dea 50x32 cm:

Dimensiune: 500 x 320x150 mm

Montare: pe blat/mobilier

Design: Dreptunghiular   Asimetric 

Finisaj: Lucios

Material: Ceramica

Setul de fixare este inclus

Contine capacul ceramic pentru ventil

Garantie: 25 ani

Caracteristici speciale: Fara orificiu baterie   Fara orificiu preaplin 

Colectie: Dea 

Culoare: Alb 

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separat

Ideal Standard oferă produse din seria Dea cu curbe unice și proporții atractive. Toate elementele sunt create pentru a te ajuta sa amenajezi baia intr-un mod personalizat, dar in acelasi timp intr-un mod armonios. Forma este o fuziune a geometriei cu muchii moi pentru a se potrivi stilului tău de viață. Cu o calitate impecabilă a materialelor și o preferință pentru modernitate și inovație, seria Ideal Standard Dea este dedicată băilor moderne. Combină un sentiment puternic de frumusețe și o structură robustă pentru a îndeplini orice cerințe stricte de utilizare. Seria Dea oferă o soluție completă, de la multiple opțiuni de instalare pentru lavoare la toalete suspendate sau pe podea, bideuri și chiar o gamă de mobilier. Colecția Dea oferă opțiuni viabile pentru orice tip de baie cu forme inspiratoare, indiferent de dimensiune sau aspect.

Cu linia de produse Ideal Standard Connect, este ușor să vă configurați colțul pentru a vă relaxa.Indiferent de dimensiunea băii, seria Connect oferă produse diferite, cu o gamă largă de opțiuni, astfel încât fiecare spațiu să poată fi amenajat confortabil și frumos.Cu simplitate și forță are un aer contemporan,caracterizat prin margini rotunjite.Connect este o gamă concepută pentru fiecare stil de amenajare și datorită formei sale flexibile poate fi integrată cu ușurință atât în ​​decoruri minimaliste, cât și în băi inspirate din cuvântul clasic.Frumusețea conexiunii

 Ideal Standard este că nu mai trebuie să alegeți între linii drepte și curbe, prețuri competitive, calitate și design. robinet.Tehnologia Aquablade Baie mai curata - Tehnologia Aquablade asigura 95% suprafata curata.S-a dovedit că sistemul Aquablade este cu 25% mai silentios decât modelele similare. Utilizare mai inteligentă-mai eficientă a apei în comparație cu modul de spălare standard.

Ideal Standard este un producător de articole sanitare cu peste 100 de ani de experiență. El este unul dintre liderii în inovație în industria sănătății. Cu ajutorul producției și fabricării meticuloase de baterii ceramice și obiecte sanitare, această experiență creează un fel de expertiză. Cu standarde de calitate impecabile și o preferință pentru noile tehnologii, Ideal Standard este un partener care oferă soluții complete de design pentru baia perfectă. Misiunea sa este de a inspira și promova implementarea oricărui concept de design prin depășirea constantă a limitelor posibilului. Unul dintre obiectivele lor mândri este să obțină o eficiență impecabilă prin combinarea sistemelor de salubritate superioare, confortului superior și designului perfecționist.

De zeci de ani, aceștia sunt alături de profesioniști din domeniu și beneficiari ai produselor lor. Piața nu a fost niciodată atât de solicitantă ca în prezent. Ideal Standard speră să îndeplinească toate cerințele clienților săi. Prin urmare, lansează permanent noi serii și tehnologie revoluționară, conducând tendința de design de baie. Toate seriile Ideal Standard sunt concepute pentru a crește rezistența, îmbunătățirea funcționalității, designul modern și simplificat. Prin urmare, au luat naștere produse care țin cont de toate aspectele vieții moderne: noi niveluri de eficiență, designuri elegante și inspiratoare, precum produse revoluționare: toalete suspendate, căzi de duș ultra-plate și tehnologie aquablade.

 

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun