Lavoar pe blat Gala Emma fara orificiu baterie 50x38 cm

Lavoar pe blat Gala Emma fara orificiu baterie 50x38 cm

  • Producător:: GALA
  • Cod produs: GAL2705001
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.284,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Produs: Lavoar pe blat Gala Emma fara orificiu baterie 50x38 cm

Specificatii tehnice :

Lavoar pe blat Gala Emma fara orificiu baterie 50x38 cm:

Dimensiuni: 50x38 cm

Montaj : Pe blat

Material : Ceramica Sanitara

Culoare : Alb

Design: Dreptunghiular 

Finisaj: Lucios

Garantie: 5 ani

Caracteristici speciale: Fara orificiu baterie   Fara orificiu preaplin

Colectie: Lili

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separate

Seria de chiuvete Gala Emma este definită de dreptunghiuri și linii drepte. Rezultatul este o serie de lavoare dedicate mediilor moderne. Cu o structură precisă și bariere stilistice clare, această serie este potrivită pentru băi care necesită decor ergonomic, precum și băi care acordă o atenție deosebită designului. Liniile sunt realizate în unghi drept pentru a crea armonie și prin aceasta creează o senzație de relaxare. Toate lavoarele din seria Emma sunt foarte potrivite pentru baile urbane.Au atat spatii practice si practice cat si zone private si de relaxare. Unghiul lunetei este drept, iar liniile clare inspiră ordine și creează mai mult spațiu vizual. Orice produs din această serie poate fi combinat cu orice tip de baterie și accesorii - dreptunghiulare, ovale, circulare și chiar mai neconvenționale.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun