Despre Noi

Armeanca Construct își desfășoară activitatea alături de Armeanca PREST Com in domeniul construcțiilor de peste 15 ani.

Mentinand politica firmei de permanenta dezvoltare si includerea de noi servicii adiacente activitatilor consacrate, echipa de management Armeanca vine prin acest proiect si mai aproape de nevoile clientilor sai, oferind solutii de lux pentru amenajarea spatiilor.

In dezvoltarea proiectelor Dumneavoastra, va invitam sa apelati cu incredere la profesionistii din echipa Armeanca, pentru a beneficia de consultanta specializata, astfel incat Dumneavoastra sa luati deciziile optime in ceea ce priveste proiectul pe care il aveti.

Pentru a raspunde cerintelor tot mai diversificate ale clientilor nostri, am ales sa va oferim posibilitatea de a viziona produsele oferite de catre Armeanca Ambient, atat in showroom-ul nostru situat in Targu-Jiu, Gorj, Str. Ana Ipatescu, Nr. 4a, cat si pe actualul site.

La Armeanca Ambient veti putea gasi o gama larga de produse destinate spatiilor sanitare, precum Obiecte sanitare, Cazi de baie, Cabine de dus, Mobilier de baie, Baterii si dusuri.

Tot aici va asteptam cu oferte si promotii permanente la produsele de finisaj care vor conferi personalitate spatiului pe care il amenajati : Gresie, Faianta, Mozaic, Parchet si accesorii, Vopsele decorative, Tencuieli, Profile decorative, Perdele si draperii.

Produse de Brand pentru un confort luxos la preturi excelente!

Produsele noastre sunt de cea mai buna calitate, provenind de la producatori de renume international, din domeniul amenajarilor interioare, precum SanSwiss, Karelia, Ragno, Barlinek.

Dumneavoastra veniti cu proiectul, iar noi va oferim solutia optima!