Cutie Gresie/faianta RAK Classic New Marfil 60x120

Cutie Gresie/faianta RAK Classic New Marfil 60x120

  • Producător:: RAK
  • Cod produs: agb12znmfbeezgss5p
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 216,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: cutie

Produs: Gresie/faianta Classic New Marfil

Dimensiuni placa: 60x120 cm

Ambalaj: 1,44mp/cutie

Numar placi/cutie:2

Colectia: Marmo

Grosime: 9,00 mm

Placa rectificata:da

RAK Ceramics este prima companie de producție de ceramică din regiune care a realizat un raport global (gri) de sustenabilitate și responsabilitate socială corporativă (CSR), conform celor mai recente linii directoare gray-gr4. Compania a câștigat, de asemenea, o serie de premii International Business Stevie ® 2015, câștigând un premiu de argint pentru „Cea mai inovatoare companie” și un premiu de bronz pentru „Programul anului pentru sănătate, siguranță și mediu”. RAK Ceramics a câștigat și premiul „Brand of the Year” la prestigioasele World Brand Awards 2015. Portofoliul de produse ceramice RAK este disponibil într-o mare varietate de culori, dimensiuni și finisaje, oferind arhitecților și proprietarilor de case oportunități creative nelimitate. Datorită materiilor prime de cea mai înaltă calitate și tehnologiei avansate, produsele ceramice RAK depășesc standardele internaționale de calitate.

RAK Ceramics este membru fondator al Emiratelor Arabe Unite Green Building Council, care sprijină dezvoltarea clădirilor durabile în Emiratele Arabe Unite. Ministerul Mediului și Apei din Emiratele Arabe Unite (moew) a acordat companiei un Certificat de Performanță de Mediu (EPC) ca recunoaștere a conformității cu succes cu standardele și reglementările de mediu. RAK Ceramics este un pionier în introducerea inovațiilor de înaltă tehnologie care reprezintă descoperiri în industrie. Fabrica de ultimă generație a companiei folosește o gamă largă de tehnologii, inclusiv tehnologia de imprimare digitală, plăci mari, subțiri, antibacteriene, lucioase închise, încărcare dublă, alimentare cu rolă și alte tehnologii avansate, cum ar fi granitech, technoslat, dublu. presă, glazură uscată și jet de apă și așa mai departe.

La RAK Ceramics, ajutăm la crearea de icoane, contribuim la crearea de minuni, iar produsele noastre sunt prezentate în unele dintre cele mai emblematice clădiri din lume. Suntem cunoscuți pentru gama noastră largă de produse și capacitatea de a produce game personalizate pentru proiecte mici și mari, permițând clienților noștri să-și dea viață ideilor. Respectăm, inspirăm, îmbunătățim, livrăm; astăzi, mâine, indiferent de ambiție, indiferent de provocare, la RAK Ceramics, mare sau mic, ne ocupăm de toate detaliile pentru ca tu să nu fii îngrijorat. Pasiunea și expertiza noastră, combinate cu atenția noastră pentru detalii, ne permit să vă oferim o gamă largă de soluții ceramice integrate, oferindu-vă libertatea de a fi creativ și de a avea mult spațiu de imaginat.

Modele clasice de marmură și granit care prezintă vene elegante care remodelează pereții și podelele creând ambianțe suprareale. Colecția clasică este disponibilă în dimensiuni de 60 x 120 cm, cu grosimea de 9 mm.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun