Cutie Gresie Natural Ash Cream

Cutie Gresie Natural Ash Cream

  • Cod produs: OP460-005-1
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 180,60 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: cutie
Pret per mp: 172 lei

Produs: Natural Ash Cream

Dimensiuni placa: 14,7 x 89

Ambalaj: 1,05mp/cutie

Colectia: Glamour

Grosime: 8,00 / 11,00 mm

Numar placi/cutie:8

Placa rectificata:da

Seria Frasin natural a fost inspirată din lemn de frasin. Placile de porțelan sunt umbrite delicat și bobul lor este natural și foarte supus. Culoare disponibil în această linie este inclus în nuanțe calde de bej. Colecția de cenușă naturală pozează esența stilului contemporan și tuturor le va plăcea, care este aproape de scandinav simplitate.

Stilul interiorului este exprimat, printre altele, prin prin selectarea materialelor de finisare adecvate, inclusiv a pardoselii. Colecția de gresie Natural Ash Cream, care a fost inspirată de unul dintre cele mai interesante tipuri de lemn utilizate în designul interior - frasin, este alegerea perfectă pentru iubitorii de spații luminoase, luminoase, de inspirație scandinavă.

Colecția este formată din două plăci în următoarele formate: 15x90 și 20x90, care amintesc de scândurile din lemn natural. Forma lor alungită vă permite să aranjați plăcile în diferite variante, în funcție de efectul final pe care doriți să îl obțineți. Colecția Natural Cream Frasin este doar una dintre propunerile incluse în seria Wood Concept, în care sunt disponibile până la 15 nuanțe de plăci asemănătoare lemnului.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun