Cutie faianta Carly Structure

Cutie faianta Carly Structure

  • Producător:: Cersanit
  • Cod produs: OP936-003-1
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 85,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: CUTIE
Pret per mp: 68 lei

Produs: Carly Structure

Dimensiuni placa: 29.7 x 60

Ambalaj:1.25mp/cutie

Colectia: Carly

Grosime: 9,00 mm

Numar placi/cutie:7

Placa rectificata:nu

Faianta Carly Structure este o placa ceramica pentru perete, destinata amplasarii in interiorul locuintei. Placa are glazura lucioasa si este realizata intr-o forma dreptunghiulara, conferita de dimensiunile 29.7 x 60 cm. Modelul faiantei este modern si ofera o nota eleganta colectiei. Acest model reflecta lumina si pune in valoare frumusetea faiantei.

Placile ceramice lucioase sunt ideale atunci cand este necesara extinderea vizuala a spatiului sau conferirea unui aspect aerat si lejer.

Faianta cu aspect lucios reflecta lumina, astfel incat incaperea in care va fi montata va parea mai mare si mai luminoasa.

Culoarea alba a placii poate transforma orice decor existent al locuintei intr-unul modern. Din punct de vedere simbolistic, printre cele mai cunoscute semnificatii ale acesteia sunt curatenia, linistea si confortul.

Albul folosit intr-o baie sau bucatarie de dimensiuni reduse are drept efect iluzia optica a unui spatiu mai mare. De asemenea, aceasta este recomandata in spatiile mici sau unde nu exista lumina naturala, intrucat ofera luminozitatea necesara.

Acest model de faianta confera o atmosfera primitoare si un aspect atractiv. Placile ceramice in culori inchise vor face ca un spatiu mic sa para incarcat, iar culorile deschise, calde si luminoase vor crea impresia ca spatiul este mai mare si aerisit.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun