Brau alb decorativ polimer rigid B1 2.3X1X200

Brau alb decorativ polimer rigid B1 2.3X1X200

  • Cod produs: badprb1
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 24,30 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: bucata

Braul decorativ B1 din polimer rigid, de culoare alb mat ,rezistent la soc si umezeala, poate fi vopsit in orice culoare, fiind perfect pentru mascarea imperfectiunilor. Te plimbi pe strazi si sa te opresti cu admiratie in fata unei case nonconformiste, dar cu un puternic sentiment de statornicie – iata un motiv pentru care sa te simti familiar oriunde. Sa intri intr-un spatiu ale carui planuri sunt armonizate si delicat accentuate – aceasta este o adevarata desfatare!

Mai universal decat clasicul nu exista, de aceea stilul acesta continua sa se reinventeze tocmai din dorinta oamenilor de a se raporta la ceva frumos, atemporal si fara limite. Clasicul bine ponderat creeaza o punte de netagaduit intre prezentul modern si batranul Acropole al Greciei.

Cand faci cunostinta cu arhitectura clasica, e cumva logic sa incepi cu profilele decorative, de cele mai multe ori elemente mici ca marime, dar cu un important rol decorativ si pragmatic. Fluidizand trecerile intre suprafete si chiar indulcind aspectul unei amenajari, profilele decorative sunt inzestrate si cu o latura functionala. Asa ca vei fi placut surprins de eleganta unui spatiu in care colturile sunt ascunse si marginile zidariei sunt invaluite, iluminarea are alte dimensiuni si ornamentatia e tratata cu calm sau, dimpotriva, cu greutate.

La inceput, aceste elemente au fost construite din materiale naturale precum lemnul sau ipsosul. Mai nou, sunt obtinute din compusi sintetici care fac ca bunul gust sa fie accesibil la o scara larga. Profilele decorative pot fi rigide sau flexibile, drepte sau ondulate. In functie de zona de amplasare, exista profile de tavan – cornise, scafe, grinzi decorative, domuri, rozete, ornamente s.a., pentru perete – brauri, chenare, ancadramente, coloane si pilastri, console si nise, ornamente si podea – plinte. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun