OFERTE SPECIALE IN FIECARE SAPTAMANA

10 idei de schimbări pe care le poți aduce în baia ta

10 idei de schimbări pe care le poți aduce în baia ta

 

Agitația unei zile pline de activități, întâlniri, obiective și trăiri intense își găsește alinare, de cele mai multe ori, acasă. În confortul propriei locuințe, acolo unde timpul se poate opri în loc și unde avem mai mult timp pentru noi și pentru micile bucurii ale vieții, relaxarea și meditația ne pot ajuta să ne detensionăm.

În ultimii ani, timpul petrecut acasă a crescut tot mai mult, fie prin alegerea de a lucra la distanță sau prin redefinirea unor spații proprii care să aducă un plus de relaxare, fără a mai pierde timp în trafic. Un astfel de spațiu este dat chiar de baie, care alături de funcționalitate, a căpătat noi valențe.

Specialiștii Armeanca Ambient au pregătit 10 idei de schimbări pe care le poți aduce în baia ta pentru a te bucura în fiecare zi de confort, intimitate și relaxare.

 

  1. Alege un nou mobilier de baie. În cazul în care baia ta nu a mai beneficiat în ultimii ani de schimbări majore sau ai observat că anumite elemente încep să fie deteriorate de umezeală sau de trecerea timpului, poți opta pentru seturi noi de mobilier sau lavoare, dulapuri de baie care pot schimba întreaga atmosferă. De asemenea, dacă baia deservește și depozitarea unor obiecte sau produse de igienă, atunci poți alege noi elemente care să beneficieze de o compartimentare mai eficientă.

 

  1. Optează pentru mobilier suspendat: Pentru a crea un aspect spațios și aerisit, poți alege mobilier suspendat. Dulapurile suspendate oferă un spațiu de depozitare util și practic, în timp ce creează o senzație de expansiune în baie.

 

  1. Înlocuiește cada sau cabina de duș. Se spune că prima renovare a băii indică dacă decizia inițială de a avea cadă sau cabină de duș a fost cea corectă. În cazul în care au apărut nevoi noi (de utilitate/funcționalitate sau de confort), acest tip de schimbare este extrem de apreciat. Selecția de produse Armeanca Ambient conține modele diferite de căzi de baie, cabine de duș, paravane, paneluri sau cădițe de duș potrivite pentru orice tip de baie.

 

  1. Înlocuiește bateriile și accesoriile. Poate fi un artificiu nesemnificativ, dar care poate schimba rapid și fără investiții majore aerul și dinamica întregii băi. Poți opta pentru modele de baterii care să întregească un decor modern sau, dimpotrivă, care să amintească de băile retro, atât de prețuite în anii 1970-1990.

 

  1. Alege un nou model de gresie sau de faianță de baie. Schimbarea gresiei sau faianței din baie poate apărea fie atunci când apare deteriorarea avansată, fie atunci când motivele sunt pur de ordin estetic, atunci când proprietarii simt nevoia unei transformări a spațiului intim. De asemenea, poate exista și situația în care alegerea inițială a unei gresii să nu fi fost cea optimă din perspectiva menținerii curățeniei. Indiferent de motiv, gama de produse Armeanca Ambient conține modele potrivite pentru orice tip de baie.

 

  1. Înlocuiește oglinda din baie. Fie că optezi pentru o oglindă încorporată în mobilier, fie că alegi o oglindă individuală, bucură-te nu doar de utilitatea de bază a acesteia, ci și te alte avantaje ale oglinzilor moderne: iluminare, senzori pentru aprindere și control, funcții de dezaburire.

 

  1. Adaugă un strop de confort prin alegerea unui vas de WC cu rol de bideu. Opțiunea este ideală atât din perspectiva eficientizării spațiului din baie, cât și prin avantajul oferit de dublul rol pe care îl are un astfel de obiect.

 

  1. Crește confortul cu ajutorul micilor detalii care fac diferența, cum ar fi tetierele pentru cadă.

 

  1. Alege plante verzi naturale (licheni decorativi, plante decorative iubitoare de umezeală), care vor oferi un plus de culoare, un strop de oxigen dar și o atmosferă extrem de relaxantă.

 

  1. În funcție de spațiul disponibil, adaugă elemente de mobilier care să refecte personalitatea și care să transforme baia în colțul perfect de relaxare, meditație și reconectare cu sine.

 

Consultanții Armeanca Ambient sunt alături de tine în alegerea elementelor decorative pentru interiorul sau exteriorul casei, pentru ca tu să te bucuri de rezultatul dorit.

Mentiuni speciale
Adauga un cod de reducere
Liquid error (snippets/cart-drawer line 228): product form must be given a product

Ce căutați?


Cautari populare  Cada freestanding  Paravan dus  Lavoar  

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LSN08

Cineva a apreciat si a cumparat

Solbanc din Polistiren Expandat cu Rasina - LSN08

10 minute in urma din Bucuresti