Bideu suspendat Gala Emma Rounded

Bideu suspendat Gala Emma Rounded

  • Cod produs: GAL3036201
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 659,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Bideu suspendat Gala Emma Rounded

Specificatii tehnice :

Bideu suspendat Gala Emma Rounded:

Dimensiune: 54 x 36 cm

Montare: suspendat

Design: Oval

Scurgerea orizontala

Material: ceramica

Culoare: alb

Suspendat

Garantie: 5 ani

Rezervorul incastrat si capacul pot fi achizitonate separat

Seria Emma Rounded Gala este definită de linii rotunde și arcuite. Rezultatul este o serie de produse sanitare dedicate mediului modern. Cu structură precisă și bariere stilistice clare, această serie este potrivită pentru băi care necesită decor ergonomic, precum și băi care acordă o atenție deosebită designului. Liniile și arcul rotund se completează pentru a crea armonie și prin el creează o senzație de relaxare. Toate modelele de toalete, bideuri si chiuvete Emma Rounded sunt foarte potrivite pentru baile urbane.Sunt atat un spatiu practic si practic cat si o zona privata si relaxanta. Unghiurile acestei serii sunt calde si primitoare, putand fi combinate cu orice tip de linie - dreptunghiulara, ovala, circulara, si chiar mai neconventionale variante - baterii si accesorii. Seria Emma de pe Gala este impresionantă prin designul său unic și îndrăzneț.

Gala are forme curbate și linii de contur subtile, potrivite pentru baie într-o lume din ce în ce mai aglomerată și este privită ca o oază de relaxare. Este potrivit pentru cei care doresc să ia o pauză de la ritmul alert al zilei și să se bucure de mediul plăcut și de o estetică perfectă. Această serie este foarte potrivită pentru băile urbane mici și mijlocii, datorită formei și curbei sale, va ajuta spațiul să pară mai mare și mai ușor de utilizat.

Întreaga linie de producție Gala se concentrează pe obținerea celor mai bune rapoarte de calitate, design și productivitate pentru a ajunge și a rămâne printre cei mai importanți producători în acest domeniu. Investiția durabilă și inovația continuă sunt pilonii pe care se construiește întregul brand Gala. Designul fiecărui produs Gala este întruchiparea valorilor mărcii - stil modern, adaptare la stilurile moderne de viață, funcționalitate și ergonomie impecabilă. Acordați o atenție deosebită mediului și dezvoltării durabile și aveți un punct slab pentru designul modern și calitatea excelentă. Gala este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din Europa.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun