Vas wc suspendat Ideal Standard Tesi

Vas wc suspendat Ideal Standard Tesi

  • Producător:: IDEAL STANDARD
  • Cod produs: IDST007801
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.373,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Vas wc suspendat Ideal Standard Tesi:

Specificatii tehnice :

Vas wc suspendat Ideal Standard Tesi:

Dimensiuni: 365 x 535 mm

Montare: suspendat

Design: Dreptunghiular

Tipul de scurgere: Orizontala

Material: Portelan

Culoare: alb

Pachetul include si kitul pentru montaj

Vasul nu este prevazut cu orificii laterale, anexele fiind ascunse.

Garantie: 25 de ani

Compatibilitate: Rezervor incastrat

Toaleta Ideal Standard Tesi AquaBlade a devenit unul dintre cele mai populare produse din seria Ideal Standard datorită caracteristicilor sale de autospălare. Ustensilele sunt de design modern, realizate din portelan alb, si incadrate de curbe pentru a crea o atmosfera continua. Are o forma ergonomica practica si poate fi integrat in orice stil de mediu. Seria Tesi inspiră calitate, stil și versatilitate. Caracterizate prin linii geometrice clare, echilibrate de linii delicate și cercuri, pun în valoare calitatea stilului aceleiași serii de ceramică. Fixarea produsului se poate face pe orice sistem incorporat Ideal Standard, Geberit, Tece, Vitra. Șuruburile și țeava de evacuare sunt livrate împreună cu cadru. Recipientul este sterilizat folosind tehnologia AQUABLADE.

Tehnologia Aquablade Băi mai curate-Tehnologia Aquablade asigură că 95% din suprafețe sunt curate. S-a dovedit că sistemul Aquablade este cu 25% mai silentios decât modelele similare. În comparație cu modul de spălare standard, este mai inteligentă - apa mai eficientă.

 De zeci de ani, aceștia cooperează cu profesioniști din domeniu și cu beneficiarii produselor lor. Piața nu a fost niciodată mai pretențioasă decât este astăzi. Ideal Standard dorește să îndeplinească toate cerințele clienților săi. Prin urmare, continuă să introducă noi serii și tehnologii revoluționare, conducând tendința de design de baie. Toate seriile Ideal Standard sunt concepute pentru a îmbunătăți durabilitatea, funcționalitatea, designul modern și simplificat. Prin urmare, au luat naștere produse care țin cont de toate aspectele vieții moderne: noi niveluri de eficiență, designuri elegante și inspiratoare și produse revoluționare: toalete montate pe perete, căzi de duș ultraplate și tehnologia Aquablade.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun