Set vas wc suspendat cu capac softclose Ideal Standard Tonic II Aquablade

Set vas wc suspendat cu capac softclose Ideal Standard Tonic II Aquablade

  • Producător:: IDEAL STANDARD
  • Cod produs: IDSK316701
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 3.523,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Set vas wc suspendat cu capac softclose Ideal Standard Tonic II Aquablade

Specificatii tehnice :

Vas wc suspendat Ideal Standard Tonic II Aquablade:

Dimensiune 360 x 565 x 350 mm

Montare: suspendat

Scurgere : Orizontala

Design: Dreptunghiular 

Functie speciala: Clasica

Material: ceramica

Culoare: alb

Capac wc softclose Tonic II Aquablade:

Coloare: alb

Material: duroplast

Inchidere lenta

Montare: Suspendat

Tehnologie: Aquablade

Garantie: 25 ani

Kit de montaj inclus

Compatibilitate : Pentru rezervor ingropat

Aceste articole rafinate din colecția Tonic II Ideal Standard nu numai că arată incredibil și se pot potrivi perfect cu orice baie modernă, dar sunt și realizate cu cea mai recentă tehnologie de curățare Aquablade. Seria Tonic II are o selecție incredibilă de baterii și obiecte sanitare cu formă unică, cu linii delicate și forme moderne. Silueta netedă creează o frumusețe relaxată, iar seria unificată inspiră un sentiment de puritate și liniște. Cu seria Tonic II, vă puteți bucura de echilibrul perfect între claritatea modernă și căldura elegantă. Designul este plin de viață și combină armonios curbe netede cu linii drepte și margini delicate. Seria de baie Tonic II celebrează simplitatea, lumina fascinantă, atmosfera deschisă și sexy într-un mod nou, îmbinându-se cu modernismul. Toaleta Tonic II cu tehnologie Aquablade este alegerea celor care cauta combinatia perfecta intre tehnologie avansata si design perfect.

Tehnologia Aquablade Baie mai curata - Tehnologia Aquablade asigura 95% suprafata curata.S-a dovedit că sistemul Aquablade este cu 25% mai silentios decât modelele similare. Utilizare mai inteligentă-mai eficientă a apei în comparație cu modul de spălare standard.

Ideal Standard este un producător de articole sanitare cu peste 100 de ani de experiență. El este unul dintre liderii în inovație în industria sănătății. Cu ajutorul producției și fabricării meticuloase de baterii ceramice și obiecte sanitare, această experiență creează un fel de expertiză. Cu standarde de calitate impecabile și o preferință pentru noile tehnologii, Ideal Standard este un partener care oferă soluții complete de design pentru baia perfectă. Misiunea sa este de a inspira și promova implementarea oricărui concept de design prin depășirea constantă a limitelor posibilului. Unul dintre obiectivele lor mândri este să obțină o eficiență impecabilă prin combinarea sistemelor de salubritate superioare, confortului superior și designului perfecționist.

De zeci de ani, aceștia sunt alături de profesioniști din domeniu și beneficiari ai produselor lor. Piața nu a fost niciodată atât de solicitantă ca în prezent. Ideal Standard speră să îndeplinească toate cerințele clienților săi. Prin urmare, lansează permanent noi serii și tehnologie revoluționară, conducând tendința de design de baie. Toate seriile Ideal Standard sunt concepute pentru a crește rezistența, îmbunătățirea funcționalității, designul modern și simplificat. Prin urmare, au luat naștere produse care țin cont de toate aspectele vieții moderne: noi niveluri de eficiență, designuri elegante și inspiratoare, precum produse revoluționare: toalete suspendate, căzi de duș ultra-plate și tehnologie aquablade.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun