Lavoar pe blat Ideal Standard Strada II oval 60x40 cm fara preaplin

Lavoar pe blat Ideal Standard Strada II oval 60x40 cm fara preaplin

  • Producător:: IDEAL STANDARD
  • Cod produs: IDST298101
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.483,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Lavoar pe blat Ideal Standard Strada II oval 60x40 cm fara preaplin

Specificatii tehnice :

Lavoar pe blat Ideal Standard Strada II oval 60x40 cm fara preaplin:

Dimensiuni: 600x400 mm

Inaltime lavoar: 130 mm

Adancime lavoar: 105 mm

Include:set de fixare D570967,Scurgere cu capac alb T854601

Montare: pe blat/mobilier

Design: Oval

Finisaj: Lucios

Material: Ceramica

Setul de fixare este inclus

Contine capacul ceramic pentru ventil

Garantie: 25 ani

Caracteristici speciale: Fara orificiu baterie   Fara orificiu preaplin

Colectie: Strada II

Culoare: Alb

Sifonul, bateria si alte accesorii se achizitioneaza separat

Seria Ideal Standard Strada II este concepută pentru a încorpora simplitatea și eleganța mobilierului modern. Seria Strada este pionierul acestei serii și este una dintre cele mai cunoscute și populare serii ale producătorului. Acum, cu linii perfecte, Strada II stabilește noi standarde pentru simplitate în design, igienă, instalare și întreținere. În seria de produse pentru baie Strada II sunt instalate diferite tipuri de lavoare, toalete și bideuri. Pentru a obține un design unic potrivit băilor moderne și stilurilor de viață moderne, Ideal Standard apelează la profesioniști care au câștigat premii pentru creativitatea și originalitatea lor în dezvoltarea produselor sanitare. Datorită acestora, Strada II este recomandată să aibă margini delicate și curbe surprinzătoare, creând un minimalism elegant.

Tehnologia Aquablade Baie mai curata - Tehnologia Aquablade asigura 95% suprafata curata.S-a dovedit că sistemul Aquablade este cu 25% mai silentios decât modelele similare. Utilizare mai inteligentă-mai eficientă a apei în comparație cu modul de spălare standard.

Ideal Standard este un producător de articole sanitare cu peste 100 de ani de experiență. El este unul dintre liderii în inovație în industria sănătății. Cu ajutorul producției și fabricării meticuloase de baterii ceramice și obiecte sanitare, această experiență creează un fel de expertiză. Cu standarde de calitate impecabile și o preferință pentru noile tehnologii, Ideal Standard este un partener care oferă soluții complete de design pentru baia perfectă. Misiunea sa este de a inspira și promova implementarea oricărui concept de design prin depășirea constantă a limitelor posibilului. Unul dintre obiectivele lor mândri este să obțină o eficiență impecabilă prin combinarea sistemelor de salubritate superioare, confortului superior și designului perfecționist.

De zeci de ani, aceștia sunt alături de profesioniști din domeniu și beneficiari ai produselor lor. Piața nu a fost niciodată atât de solicitantă ca în prezent. Ideal Standard speră să îndeplinească toate cerințele clienților săi. Prin urmare, lansează permanent noi serii și tehnologie revoluționară, conducând tendința de design de baie. Toate seriile Ideal Standard sunt concepute pentru a crește rezistența, îmbunătățirea funcționalității, designul modern și simplificat. Prin urmare, au luat naștere produse care țin cont de toate aspectele vieții moderne: noi niveluri de eficiență, designuri elegante și inspiratoare, precum produse revoluționare: toalete suspendate, căzi de duș ultra-plate și tehnologie aquablade.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun