Draperie electrica N18 L300

Draperie electrica N18 L300

  • Cod produs: N18L300
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 1.300,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Motorul silentios N18 cu sistem complet automat pentru activarea de la distanta a draperiilor si jaluzelelor este conceput pentru a oferi o solutie practica, indiferent de spatiu. Sistemul este echipat cu:

Sine electrica dimensionata la comanda in functie de spatiul pe care doriti sa-l instalati, motor electric N18 Silent Motor, adica este din material dur, foarte rezistent la uzura) si telecomanda pentru activarea acestuia.

 Motorul silentios N18 poate fi actionat si manual prin simpla tragere de material, apoi activeaza deschiderea sau inchiderea umbririi sau draperiilor. Acest lucru funcționează numai dacă nu puteți utiliza un comutator sau telecomandă.

Telecomanda sistemului oferă mai multe canale, astfel încât să puteți opera mai multe motoare simultan.

Deoarece N18 Quiet Motor este un motor cu fir, acesta trebuie conectat la rețeaua electrică a casei. Așa că asigurați-vă că există fire în apropiere unde instalați sistemul.  Motorul silentios N18 vine cu 3 fire de conectare.

 Motorul silențios N18 are, de asemenea, 2 viteze, ceea ce înseamnă că vă oferă libertatea de a alege cât de repede doriți să deschideți și să închideți umbrele. Sistemul poate susține până la 60 kg, permițându-vă să plasați orice tip de draperii sau draperii.

O opțiune foarte utilă pentru N18 Quiet Motor este modulul Wifi, care vă permite să conectați acest sistem la un Tuya Smart, permițând controlul vocal de la Amazon Alexa și Google Home Assistant.

Pentru a instala acest sistem in casa dumneavoastra trebuie mai intai sa masurati sau sa sunati echipa ehoms pentru a masura spatiul in care doriti sa instalati sinele dedicate acestui sistem.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun