Capac wc Rak Ceramics One

Capac wc Rak Ceramics One

  • Producător:: RAK
  • Cod produs: RAKONSC00001
  • Disponibilitate: Disponibil în funcție de stocul furnizorului
  • 189,00 Lei

  • TVA inclus în preț
Pret per: BUCATA

Produs: Capac wc Rak Ceramics One

Specificatii tehnice :

Capac wc Rak Ceramics One:

Montare: suspendat

Coloare: Alb

Material: Duroplast

Tip inchidere: Clasica

Garantie: 2 ani

Termorezistent

Seria One a producătorului Rak Ceramics își propune să combine ergonomia necesară stilurilor de viață moderne cu designul perfect. Seria ideala pentru bai de apartament elegante si compacte. Datorita liniilor geometrice perfecte, creeaza un mediu aerisit si foloseste cat mai putin spatiu. Seria One Rak Ceramics este o serie de estetică fără compromisuri, subliniind funcționalitatea și caracterul practic al fiecărui element. Cu forme minimaliste și linii subtile, baia din seria de baie One One emană o atmosferă modernă, aerisită și elegantă.

Rak Ceramics este unul dintre cei mai mari producători de articole sanitare din lume. Cu sediul central în Emiratele Arabe Unite, cu fabrici și parteneri în toată lumea: India, Bangladesh, Iran, Europa, Australia și Singapore. Inspirat de eleganța modernă, combină nevoile persoanelor cu ritm rapid care au nevoie de intimitate și relaxare în toate domeniile.

Cooperați cu designeri cunoscuți pentru a crea produse netede care sunt potrivite pentru orice mediu interior, fără a sacrifica valorile de calitate ale companiei.

 Rak Ceramics se ghideaza dupa standarde de calitate extrem de stricte si este deschisa catre linii futuriste si forme deosebite.De aceea, orice mediu se poate baza in timp, iar produsele lor vor tine pasul cu vremurile.

 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun